Skoči na sadržaj

O nama

Alpinisticke usluge u Beogradu i Novom Sadu.Čišćenje zgrada,tavana,terasa,dezinsekcija i dezinfekcija tavana i terasa vani od strane sertifikovanih ddd tehnologa,biologa i sanitarnih inženjera,zatvaranje rupa na fasadi,regulacija osa i stršljena na terasama,tavanima,uglovima i rupama zgrada i lokalima,hidroizolacija i termoizolacija zgrada u Beogradu i Novom Sadu.Proverite zašto nam je 3000+Klijenata do sada poklonilo poverenje.Garancija pismena i gotovinski račun svakom Klijentu po završenom tretmanu na celokupni spektar usluga.
Alpinističke usluge u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Visinski radovi na užetu.15+ godina radnog iskustva.Kompletna briga o Vašem tavanu,terase,krovu i fasadi zgrade,kuće i lokala.

O nama

Sajt AlpinistiBeograd.net namenjen prezentaciji naših usluga visinskih radova i industrijskog alpinizma u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala AlpinistiBeograd.net 064-101-76-87   Visinski radovi Beograd , Visinski radovi Novi Sad , Visinski radovi Vojvodina , Alpinisticke usluge Beograd , Alpinisticke usluge Novi Sad , Alpinisticke usluge Vojvodina ,… Pročitaj više »O nama

css.php

Pin It on Pinterest

Call Now Button